Ο ΠΑΟΚ ανέβασε τα κύπελλα στον Λευκό Πύργο

Στην κορυφή του Λευκού Πύργου συνεχίστηκαν οι  πανηγυρισμοί της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του νταμπλ.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε τα κύπελλα στον Λευκό Πύργο

Αυτό είναι σωστό πρωτάθλημα και κύπελλο στο Πύργο το Λευκό ζητούσαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ όλες τις προηγούμενες μέρες και αυτό έγινε πράξη με τους μεγάλους πρωταγωνιστές να φωτογραφίζονται αγκαλιά με τα δύο τρόπαια με φόντο το έμβλημα της πόλης. Πρώτοι από όλους έφθασαν στο Λευκό Πύργο ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος , ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Κώστας Παισιάδης , γιατρός της ομάδας Μάκης Λευκαδίτης , ο τιμ μάνατζερ Αχιλλέας Τζήκας,  ο γυμναστής Δημήτρης Ιωαννίδης ο προπονητής Γιάννης Καλμαζίδης και ο στατιστικολόγος Παναγιώτης Κουντουρίδης. Για να ακολουθήσει το αχώριστο δίδυμο Γιάννης Παντακίδης , Δημήτρης Γκαράς για και οι Αλεξάντερ Σαφράνονβιτς, Λούκας Ρανγκέλ, Χαβιέρ Χιμένες, Θανάσης Ντίνας ,Τάσος Αναστασιάδης ,  Βασίλης Καρασαββίδης, Δημήτρης Εφραιμίδης, Δήμος Μακράκης, Αλέξανδρος , Σαμπάνης. Τόσο ο Βασίλης Κουρνέτας όσο και Ερνάντο Γκόμεζ έφθασαν στο Λευκό Πύργο με τις οικογένειες.

Μάλιστα οι πρωταθλητές είχαν την ευκαιρία να ανέβουν και πάνω στο Λευκό Πύργο έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ.Παναγιώτη Αβραμόπουλο. Τόσο ο αρχιφύλακας του μουσείου κ.Λαζαρίδης όσο και η προϊσταμένη κ.Τσιλιπάκου έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ευχαριστήριο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ

ToΤΑΠ ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά τον αρχιφύλακα του Μουσείου του κ.Λαζαρίδη και την προϊσταμένη κ. Τσιλιπάκου για την υποδοχή και την διευκόλυνση της ομάδας μας προκειμένου να ανέβει στο Λευκό Πύργο.

error: