Α.Ε. Κομοτηνής-ΠΑΟΚ: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι δηλώσεις των προπονητών και των παικτών αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης Α.Ε. Κομοτηνής -ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, κ. Σέρτζιου Στάνκου, δήλωσε:
“Η Κομοτηνή έχει καλό προπονητή, καλό σύνολο και ξέραμε ότι θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια διαφορετική ομάδα από το ματς στο λιγκ καπ. Κρατάμε την νίκη και κοιτάμε το ματς για το Τσάμπιονς λιγκ”.

Ο ακραίος των ασπρόμαυρων, Ζένια Γκόρτσανιουκ, ανέφερε:
“Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Γνωρίζαμε πως θα ήταν πιο δύσκολο από ότι στο λιγκ καπ . Κρατάμε την νίκη και συνεχίζουμε. Ένιωσα όμορφα που επέστρεψα στην πόλη όπου πέρασα κάποια ωραία παιδικά χρόνια και ο πατέρας μου έμεινε εδώ για 5 χρόνια. Συγχαρητήρια στην Κομοτηνή για την ατμόσφαιρα”.

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής των γηπεδούχων, κ. Ηλίας Κρεούζης, ανέφερε:
“Έχουμε κάποια στάνταρ σαν ομάδα και δεν θα δείτε να είμαστε ποτέ πολύ κάτω ούτε πολύ πάνω από αυτά. Σήμερα πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό απέναντι σε μια ομάδα με τεράστιο βάθος πάγκου. Οι ομάδες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού είναι στολίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα και εύχομαι καλές ευρωπαϊκές πορείες. Ευχαριστούμε τον κόσμο της Κομοτηνής για την απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιούργησε”.

Ο Ανέστης Δαλακούρας τόνισε:
” Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την νίκη. Δείξαμε χαρακτήρα και πως δουλεύουμε καλά. Ξέραμε ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά πήραμε έναν βαθμό που ίσως δεν περίμεναν πολλοί. Εμείς που ζούμε την ομάδα από μέσα το πιστεύαμε”.

error: