Δηλώσεις Μαρτίνεθ και Πρωτοψάλτη

Οι δηλώσεις του Ραμόν Μαρτίνεθ και του Θανάση Πρωτοψάλτη.

Ο ακραίος των Πρωταθλητών Ελλάδος ανέφερε:

Στα τελευταία ματς, προσωπικά, έδωσα ότι είχα. Αυτό όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για τη νίκη. Είχα λίγο άγχος, λόγω των καταστάσεων που δημιουργήθηκαν περί εξόδου μου από την ομάδα, με την έλευση του Κουμεντάκη. Όχι μέσα από την ομάδα, αλλά από τις εφημερίδες, τα άρθρα κλπ.. Προσπάθησα να τα κρατήσω μακρυά από το μυαλό μου. Είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ. Η τελευταία εβδομάδα ήταν αρκετά δύσκολη, λόγω της πίεσης”.

Ο άσος της Φριντρισχάφεν, Θανάσης Πρωτοψάλτης δήλωσε:

“Εμείς είμαστε 12 παίκτες που παίζουμε έξυπνα, με λογική να κρατάμε το παιχνίδι στα χέρια μας. Δεν μπήκαμε καλά αλλά μετά το τρίτο σετ κάναμε λιγότερα λάθη από τον ΠΑΟΚ και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

Περίμενα αυτή την εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ. Όλοι παίζουν στην εθνική και βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. Ο  Ούτσικοφ μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και μου έκανε εντύπωση που ήταν έτοιμος με μόλις τρεις προπονήσεις. Ανταγωνιστική ομάδα ο ΠΑΟΚ και πολύ καλό το γεγονός ότι παίζουν οι Έλληνες βασικοί. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει και την Χάλκμπανκ και τη Σασταμάλα….Γιατί όχι και μας στη Γερμανία”.

error: