Δηλώσεις Στάνκου-Τζούριτς

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Δικεφάλου, κ. Σέρτζιου Στάνκου και του διαγώνιου της ομάδας Δημήτρη Τζούριτς.

Ο Σέρτζιου Στάνκου δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος με την εμφάνιση της ομάδας στο μεγαλύτερο μέρος και φυσικά με τη νίκη. Μου άρεσε το γεγονός ότι μας στήριξε πολύ ο κόσμος μας, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σετ. Για τον αγώνα, ξέραμε ότι θα παίξουμε απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, η οποία διαθέτει διεθνείς παίκτες. Ακόμα κι όταν βρεθήκαμε να νικάμε με 2-0, έπρεπε να προσαρμόσουμε την κατάσταση και το κάναμε.

Ξέραμε από την αρχή ότι είναι μία δύσκολη αντίπαλος και ο τρόπος που αρχίσαμε και τελειώσαμε το παιχνίδι ήταν πολύ καλός. Σημαντική νίκη, κάναμε ένα βήμα για την πρόκριση, πάμε στην Κωνσταντινούπολη για να προκριθούμε.

Είμαστε ικανοποιημένοι και από την κατάσταση και από την εμφάνιση της ομάδας μέχρι τώρα. Είναι λογική η κούραση, παίζουμε Τετάρτη Σάββατο και με γεμάτα σετ. Παρ’όλα αυτά είμαι ικανοποιημένος.Έχουμε μπροστά μας μία πολύ δυνατή ομάδα, θα είναι δύσκολη έδρα, αλλά πιστεύω στην ομάδα μου και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε την πρόκριση.

Σήμερα θα απολαύσουμε τη νίκη και από αύριο συγκεντρωνόμαστε για τον αγώνα με τον Ηρακλή. Δε χρειάζεται να πούμε πολλά για τον Ηρακλή, όλοι ξέρουν ότι έχει καλή ομάδα. Κέρδισε την πρώτη αγωνιστική κόντρα στην Κηφισιά, αλλά πάμε για να πάρουμε τη νίκη όπως σε όλα τα ματς.

Για τον Χαβιέ Χιμένεθ…Είμαι ικανοποιημένος με το επίπεδο της φυσικής κατάστασης που έχει ο Χαβιέ. Προπονείται εντατικά αλλά αυτή τη στιγμή έχουμε τον Ζένια, θα πρέπει να παλέψει για να κερδίσει τη θέση.
Για το ματς με Ηρακλή: Το σημαντικότερο παιχνίδι είναι το επόμενο.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Τζούριτς ανέφερε:
“Για μας είναι σημαντική νίκη. Οι Τούρκοι είναι μία ομάδα άλλου επιπέδου. Πιέζει πολύ στο σέρβις και είναι πολύ δυνατή επιθετικά. Με ανησυχεί το γεγονός ότι ήμασταν μπροστά με 2-0 και μας ισοφάρισαν και δεν είναι πρώτη φορά. Με ανησυχεί η αλλαγή εικόνας στο παιχνίδι μας. Στα πρώτα δύο σετ παίζαμε βόλεϊ υψηλού επιπέδου και στα υπόλοιπα χαλαρώσαμε. Πρέπει να βελτιωθούμε. Θέλουμε να μπούμε στους ομίλους, εκεί θα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Συγχαρητήρια σε όλους”.

Για τη πτώση της απόδοσης…“Παίζουν και οι αντίπαλοι και πιέζουν, δεν είναι μόνο η εικόνα της άλλης ομάδας όμως. Είναι η πτώση της απόδοσης της δικής μας ομάδας. Πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε σε θέση να παίξουμε τρία σετ υψηλού επιπέδου. Μετράει ασφαλώς και η κούραση. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο δεν σκέφτεσαι ούρε την κούραση, ούτε τίποτα. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε σκληρά. Εκεί θα είναι έτοιμοι για πόλεμο, πρέπει να προετοιμαστούμε”.

error: