Δηλώσεις Γιούρι και Ντίμα Φιλίποφ

Ο Γιούρι και ο Ντίμα Φιλίποφ μίλησαν μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Γιούρι Φιλίποφ
“Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί σήμερα παίξανε με την καρδιά τους. Είναι πολύ σημαντικό να παίζουν με πάθος, ο ένας για τον άλλο. Μου άρεσε που είδα να παλεύουμε για την κάθε μπάλα, για τον κάθε πόντο. Το είδα σήμερα και έχω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Παίξαμε καλά σύμφωνα με το σχέδιο μας. Είχαμε υπομονή, πήραμε τις μπάλες που έπρεπε να πάρουμε και δεν κάναμε εύκολα λάθη. Δεν ήταν πρόβλημα του ΠΑΟΚ η απουσία των δύο ακραίων του Ολυμπιακού. Του Ολυμπιακού ήταν το πρόβλημα”.

Ντίμα Φιλίποφ
“Αυτή η νίκη είναι ένας τελικός. Θα πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι και να στρέψουμε το βλέμμα μας στον τελικό. Κοιτάμε τον ΠΑΟΚ και θέλουμε αυτή την κούπα. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε σήμερα γιατί είχε ομαδικότητα. Παίξαμε ομαδικά στο μπλοκ και στην άμυνα και αυτά τα στοιχεία μας έδωσαν τη νίκη. Στην αρχή αγχωθήκαμε λίγο όταν είδαμε ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε Αλεξίεφ και Κουμεντάκη αλλά στη συνέχεια το διαχειριστήκαμε σωστά. Δεν έπαιξαν ρόλο οι απουσίες του Ολυμπιακού. Ο Κώστας (σ.σ. Χριστοφιδέλης) ε έχει Κύπελλα και πρωταθλήματα μα στο τσεπάκι του, Μας δυσκόλεψε η παρουσία του”.

Πηγή: Ε.Ο.ΠΕ.

error: