Δημήτρης Κωνσταντινίδης: Είμαστε “πεινασμένοι” για το πρωτάθλημα!

Ο λίμπερο του Δικεφάλου, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης και στην ανάγκη που έχει η ομάδα από τη στήριξη του κόσμου.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:
“Είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που περάσαμε στα ημιτελικά με 2/2 νίκες απέναντι στον Εθνικό. Είναι κάτι που μας δίνει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια!

Η ομάδα θα είναι 100% έτοιμη έτσι ώστε να πετύχουμε τις 2 πρώτες νίκες μέσα στο “παλατάκι” μας! Στην ουσία έχει φτάσει ο καιρός και τα παιχνίδια, για τα οποία ζούμε και προπονούμαστε ολόκληρη τη χρονιά. Είμαστε “πεινασμένοι” για το πρωτάθλημα και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να το κατακτήσουμε ξανά.

Ξέρουμε ότι η έδρα μας γίνεται ακόμα πιο δυνατή με τους φιλάθλους μας. Είμαι σίγουρος ότι θα ξαναγεμίσουν το Παλατάκι, όπως κάνουν άλλωστε ολόκληρη τη χρονιά και τους ευχαριστούμε που μας στηρίζουν! Αγωνιστικά βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και με τον κόσμο διπλά μας, βήμα βήμα, θα πετύχουμε την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος!”

error: