Η συνέντευξη τύπου του δεύτερου τελικού

Οι δηλώσεις των παικτών στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της δεύτερης αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στον τελικό του πρωταθλήματος.

Γιούρι Φιλίποφ
“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, κέρδισε δίκαια σήμερα. Μετά το πρώτο σετ μας πίεσε στο σέρβις και δεν καταφέραμε να τον αντιμετωπίσουμε. Η σειρά είναι στις τρεις νίκες οπότε τίποτα δεν τελείωσε ακόμα. Τρία βήματα είναι, τα οποία πρέπει να κάνουμε και να ανατρέψουμε την κατάσταση. Ο Ζένια (σσ. Γκόρτσανιουκ) εδώ και τρεις μήνες δεν κάνει ούτε προπόνηση, έχει πρόβλημα. Παλεύουμε με αυτούς τους παίκτες που έχουμε”.

Φερνάντο Μουνιόθ
“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του αγώνα και ιδιαίτερα διότι μετά το πρώτο σετ αντιδράσαμε και καταφέραμε να ανατρέψουμε τον αγώνα και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μία ήττα, όπως αυτή του Κυπέλλου, ποτέ δεν βοηθάει. Σκεφτήκαμε τι δεν πήγε καλά και βελτιώσαμε την εικόνα μας“.

Ντίμα Φιλίποφ
“Πιστεύω στην ομάδα μου, πιστεύω σε όλους αυτούς που δουλεύουν όλη τη χρονιά. Είναι τρία βήματα τα οποία πρέπει να κάνουμε, όπως είπε και ο κόουτς, ώστε να επιστρέψουμε τη σειρά στη Θεσσαλονίκη. Δεν πιστεύω ότι το άγχος μας επηρέασε. Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει πρωταθλητισμός. Μερικά αβίαστα λάθη μας στοίχισαν. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας. Δεν νομίζω ότι μας επηρέασε αρνητικά, σήμερα. Η παρουσία του δεν μας άγχωσε. Προσπαθήσαμε να το πάρουμε για τον κόσμο μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μακάρι να είναι έτσι το γήπεδο σε όλους τους αγώνες”.

Γιώργος Πετρέας
“Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, κάναμε ακόμη ένα βήμα για τον στόχο της χρονιάς. Τίποτα δεν τελείωσε ακόμα, πρέπει να δούμε τα λάθη μας, τα λιγοστά που κάναμε σήμερα νομίζω, και να τα βελτιώσουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα την Πέμπτη στην έδρα μας”.

error: