Η συνέντευξη τύπου του ΠΑΟΚ-Κηφισιά

Γιούρι Φιλίποφ
“Είπαμε ότι το σκορ του πρώτου παιχνιδιού δεν αντικατόπτριζε την εικόνα της Κηφισιάς. Έπαιξε καλό βόλει σήμερα η Κηφισιά, της δώσαμε την ευκαιρία και πήρε το δεύτερο σετ. Πλέον, στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο και ξεχνάμε το σημερινό ματς. Νομίζω ότι το σημερινό ματς μας βοήθησε να έχουμε ρυθμό για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Θα πάμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Τα παιδιά είναι επαγγελματίες, δουλεύουμε μαζί λίγες ημέρες και είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα τους”.

Νίκος Ζαλμάς
“Σήμερα υπήρχε παιχνίδι και καλό μάλιστα. Χάσαμε μία ευκαιρία να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Μειώσαμε τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι στην επίθεση και στο σέρβις, κάναμε φάσεις και πιέσαμε τον ΠΑΟΚ. Στο τέλος του τρίτου σετ χάσαμε κάποιες ευκαιρίες και δεν καταφέραμε να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ. Είμαι ευχαριστημένος από το σημερινό παιχνίδι, έχουμε να δώσουμε κι άλλα πράγματα στα παιχνίδια της Αθήνας. Χειροκρότησα τη φάση του Σαφράνοβιτς, μου αρέσει να χειροκροτώ όλες τις καλές φάσεις. Πιέστηκε ο ΠΑΟΚ για να γυρίσει το παιχνίδι αλλά δεν αντέξαμε στο τρίτο σετ. Να ξεκινήσουμε από δω και να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Δεν με πειράζει που υπάρχει η διακοπή του φάιναλ φορ, όντας και στην δύσκολη θέση να αλλάξουμε γήπεδο. Στόχος μας είναι να κάνουμε ακόμα καλύτερη εμφάνιση και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Θα διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει”.

Γιάννης Τακουρίδης
“Περιμέναμε την Κηφισιά να μας πιέσει περισσότερο όπως και έγινε. Κρατώ την αντίδραση της ομάδας μου και τον χαρακτήρα που έβγαλε, έδειξε χαρακτήρα, κάναμε το 2-1 και πήραμε το ματς. Δικαιωματικά η Κηφισιά βρίσκεται εδώ και νομίζω ότι τίποτα δεν τελείωσε, συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό για να πάρουμε την πρόκριση. Στα παιχνίδια νοκ άουτ μπορούν να συμβούν τα πάντα. Δεν είμαστε τόσο μακριά από τον Ολυμπιακό. Είμαστε πιο ήρεμοι και σε καλό δρόμο να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να συνεχίσουμε στον τελικό να πάρουμε το Κύπελλο”.

Νικολάκης Δημήτρης
“Δε νομίζω ότι μία σειρά αγώνων τελειώνει στο 2-0, έχει και τρίτο ματς. Το πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ κακό για μας, μας επηρέασε και το γήπεδο, είναι το μεγαλύτερο γήπεδο κι εμείς είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε στο δικό μας, που είναι το μικρότερο. Σήμερα δείξαμε πολυ καλύτερο πρόσωπο και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Ο Τερζής έδωσε άλλο ρυθμό στην ομάδα του ΠΑΟΚ και μας αποδιοργάνωσε. Σήμερα η διαφορά μας ήταν στην επίθεση σε σχέση με την προηγούμενη φορά, πατούσαμε στο γήπεδο, στο προηγούμενο ήμασταν εκτός τόπου και χρόνου. Είναι κακό για μας να παίζουμε μετά το φάιναλ φορ, κάναμε υπερσπροσπάθεια φέτος και η μεγαλύτερη διάρκεια προπονήσεων μας κουράζει ακόμα περισσότερο. Δεν γνωρίζουμε ακόμα σε ποιο γήπεδο θα παίξουμε και αυτό είναι κάτι που μας προβληματίζει. Ουσιαστικά θα είναι ακόμα ένα ματς εκτός έδρας”.

error: