Χόρχε Ελγκέτα: Το πήρα…είμαι χρεωμένος με αυτό το πρωτάθλημα!

Φωτογραφία του χρήστη PAOK VOLLEY / ΠΑΟΚ.

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε για την απονομή του τίτλου στην ομάδα του Δικεφάλου, ο Πρόεδρος του Τ.Α.Π. κ. Αντώνης Τσαλόπουλος, ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τον Χόρχε Ελγκέτα.

Ο προπονητής των πρωταθλητών δήλωσε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

“Είμαστε χαρούμενοι για τον τίτλο. Ήρθα πριν από ενάμιση μήνα με στόχο να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται με την ομάδα. Πίστεψα στους παίκτες μου και είμαι ευχαριστημένος που και αυτοί πίστεψαν το ίδιο σε μένα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Ο Θεός είναι μεγάλος, βλέπει τα πάντα και μου έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Πίστεψα στη δουλειά μου και καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Το πήρα…είμαι χρεωμένος με αυτό το πρωτάθλημα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο και στη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν…και φυσικά στους φιλάθλους μας που στήριξαν την ομάδα”.

Σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας του ανέφερε:

“Είμαι χαρούμενος που συμφώνησα να μείνω στον ΠΑΟΚ. Έχουμε πολλά να σχεδιάσουμε για το μέλλον της ομάδας. Τώρα διασκεδάζουμε και από αύριο σχεδιάζουμε την ομάδα. Ο Γκόμεζ όπως βλέπετε είναι σχεδόν έτοιμος. Δεν γνωρίζω εάν θα μείνει στην ομάδα ο Ντάντε. Πρέπει να οργανώσουμε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα”.

 

error: