Κώστας Παϊσιάδης: Στόχος η κορυφή του πρωταθλήματος

Ο αντιπρόεδρος του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ, κ. Κώστας Παϊσιάδης, ανέλαβε Α΄αντιπρόεδρος στο νέο Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. και μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Volley League για τα νέα του καθήκοντα, τους στόχους της νέας διοίκησης, την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ, τους στόχους του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, το νέο προπονητή, την επιστροφή της ΑΕΚ, την ενίσχυση του Παναθηναϊκού αλλά και την επιστροφή του Ηρακλή στα κύπελλα Ευρώπης .

“Η Ε.Σ.Α.Π. είναι μία γεννημένη κατάσταση εδώ και αρκετά χρόνια και τρέφεται με επιτυχία. Με υψηλούς στόχους ξεκινάει και η νέα διοίκηση που προέκυψε δυνατή μέσα από τις σημερινές εκλογές“.

Για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Σέρτζιου Στάνκου, και τους στόχους στη νέα σεζόν
“Ο ΠΑΟΚ δίνει την ευκαιρία σε ένα νέο προπονητή που έρχεται από μία πολύ επιτυχημένη χρονιά στο πρωτάθλημα της χώρας του και να επαναφέρει τον ΠΑΟΚ και πάλι στην κορυφή του πρωταθλήματος που είναι και ο μεγάλος στόχος. Από πλευράς διοίκησης θα δώσουμε στον προπονητή κάθε δυνατότητα για να πετύχει αυτόν τον στόχο. Αυτό που μένει είναι να δούμε τις επόμενες κινήσεις για τον σχηματισμό του ρόστερ και ποια παιδιά που μείνουν από την περσινή σεζόν”.

Για την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ:
“Ο ΠΑΟΚ από χθες έχει δηλώσει πως θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Περιμένουμε να δούμε εάν ο Ολυμπιακός θα κατέβει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα το αποφασίσει τα επόμενα 24ωρα. Εάν δεν πάει ο Ολυμπιακός ο ΠΑΟΚ θα μπει απ΄ευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλιώς ο ΠΑΟΚ θα πάει στα προκριματικά”.

Εάν ο ΠΑΟΚ θα στηριχτεί πάλι σε Έλληνες παίκτες:
“Δεν υπάρχουν δεδομένα και στερεότυπα. Αυτό που υπάρχει σαν βασική επιδίωξη είναι ο πρωταθληματισμός . Είναι καλό ο πρωταθλητισμός να έρχεται από Έλληνες αλλά ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος με το καλύτερο δυνατό ρόστερ. Ευχής έργον να έχουμε Έλληνες. Αλλά σε διαφορετική περίπτωση θα πάμε στην επιλογή μεγάλων ξένων αθλητών”.

Για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού και την επιστροφή της ΑΕΚ:
“Το τόνισα και εντός του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π.. Είναι πολύ καλή συγκυρία και μεγάλη ευκαιρία της Λίγκας και του βόλεϊ να συνυπάρξουν τα τέσσερα μεγάλα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού. Θα πρέπει να αποδείξουν πως μπορούν να διεκπεραιώσουν μία μεγάλη αγωνιστική χρονιά χωρίς διενέξεις και χωρίς την ποδοσφαιροποίηση του αθλήματος μας. Αυτό όλο θα είναι πολύ ελκυστικό σε όλα τα επίπεδα και ειδικά για τους χορηγούς, την τηλεόραση αλλά και για την θέαση των αγώνων του πρωταθλήματος”.

Για τον αριθμό των ξένων:
“Όπως φαίνεται θα συνεχίσουμε με τέσσερις ξένους εκτός Ευρωπαϊκής ζώνης και πέντε Ευρωπαίους όπως έκανε πέρυσι ο Ολυμπιακός. Ελπίζω το θέμα να τελειώσει την άλλη εβδομάδα ώστε το θέμα των ξένων να τελειώσει στην αρχή της μεταγραφικής σεζόν και όχι στο τέλος όπως έγινε πέρυσι”.

Για την επιστροφή του Ηρακλή στα κύπελλα Ευρώπης:
“Είναι ένα στοίχημα των ανθρώπων του Ηρακλή που φαίνεται πως το κερδίζουν. Είναι γενναία απόφαση των ανθρώπων του Ηρακλή και σηματοδοτεί την επανέναρξη του μεγάλου ονόματος του Ηρακλή στο ελληνικό βόλεϊ και μακάρι να στεφθεί με επιτυχία”.

error: