League Cup: Η συνέντευξη τύπου του δευτερου ημιτελικού

 

Οι δηλώσεις των προπονητών και των παικτών, στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά τη λήξη του δεύτερου ημιτελικού του League Cup, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός του δικεφάλου, κ. Κώστας Δεληκώστας, δήλωσε:
“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό αλλά και εμείς ήμασταν πολλοί καλοί στο μπλοκ – άμυνα ακόμα και σε συνθήκες καλής υποδοχής από τον Ολυμπιακό Ακόμα δεν είμαστε καλοί στο τρανζίσιον. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες για μπρέικ πόιντ. Είμαι περήφανος για τη νίκη με 3-0 σετ, αλλά πιο πολύ είμαι περήφανος για τη δουλειά που κάνουμε. Όλοι είναι σούπερ επαγγελματίες στον ΠΑΟΚ. Όλοι καταλαβαίνουν τη δουλειά που γίνεται. Αυτό που γίνεται δε μπορεί να μας το στερήσει κανείς. Ο χρόνος δουλεύει για μας. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο”.

Για τις αμφισβητούμενες φάσεις: “Σε εκείνες τις δύο φάσεις ο προπονητής του Ολυμπιακού ζήτησε φιλέ. Κάναμε δύο ενστάσεις. Στην πρώτη ο διαιτητής έδωσε τέσσερις μπάλες αλλά όταν είδαν το βίντεο διαπίστωσαν πως δεν υπάρχει φιλέ αλλά δεν υπάρχει και τέσσερις μπάλες ενώ η μπάλα είχε τελειώσει κανονικά και έφυγε στην κερκίδα. Στη δεύτερη φάση δίνει τη μπάλα στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός ζητάει τσάλεντζ, δίνει φιλέ και έδωσε επανάληψη και κανείς δεν κατάλαβε γιατί επαναλήφθηκε η φάση. Κάναμε δύο ενστάσεις. Γίνεται ένσταση να επαναληφθεί το χρυσό σετ”.

Για τον Βαν Νταικ: “Ο Βαν Ντάικ είναι έμπειρος πολύ και μας βοηθάει πολύ. Σήμερα μας βοήθησε πολύ στο σερβίς. Η παρουσία του κρίνεται θετική, μας βοηθάει πολύ και μην ξεχνάτε πως είχε να παίξει από τον Απρίλιο”.

Υπόσχεση στον κόσμο του ΠΑΟΚ: “Ο κόσμος του ΠΑΟΚ να ξέρει πως στο τέλος δεν θα τον απογοητεύσουμε. Εγώ κοιτάω το παρόν και το μέλλον και ο ΠΑΟΚ να ξέρει πως στο τέλος θα τον ανταμείψουμε”.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης είπε:
“Έχουμε μεγάλη βελτίωση στο παιχνίδι μας. Με την έλευση του Βαν Ντάικ λύσαμε πολλά προβλήματα. Δυστυχώς είχαμε ένα κακό ξεκίνημα στο χρυσό σετ. Υποσχόμαστε στον κόσμο του ΠΑΟΚ πως όταν πρέπει θα είμαστε έτοιμοι για να πετύχουμε τους στόχους μας”

Φερνάντο Μουνιόθ:“Σήμερα κάναμε την χειρότερη εμφάνιση της σεζόν. Ευτυχώς όμως βγάλαμε αντίδραση στο χρυσό σετ και κρατήσαμε την ουσία που ήταν η πρόκριση. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που δεν παραδόθηκαν στην πιο κρίσιμη στιγμή και βρήκαν το δρόμο για την πρόκριση”

Για τα δύο Τσάλεντζ ρέφερι που ζήτησε στο χρυσό σετ: “Στην πρώτη φάση ζήτησα πως υπήρχε επαφή στο μπλοκ. Στη δεύτερη φάση σφυρίχτηκε φιλέ στον Πετρέα. Αν μια ομάδα ζητήσει τσάλεντζ και οι διαιτητές διαπιστώσουν και μία άλλη παράβαση την σφυρίζουν. Αν ο ΠΑΟΚ ήξερε τους κανονισμούς έπρεπε αμέσως μετά να ζητήσει βίντεο τσάλεντζ για λογαριασμό του. Για μας είναι πολύ ξεκάθαρα όλα”.

Ο Γιώργος Πετρέας δήλωσε:
“Δεν είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι από την εμφάνιση αλλά από την άλλη πήραμε την πρόκριση και είμαστε μέσα στο στόχο μας. Ήμασταν υποχρεωμένοι να πάρουμε την πρόκριση. Όσο και αν κάποιοι θέλουν να απαξιώσουν το Λιγκ Καπ για μας είναι ένας τίτλος και η ιστορία γράφεται με τους τίτλους. Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις και χωρίς παρεξήγηση μπορώ να πω και εγώ την άποψη μου για τις δύο φάσεις που υποστηρίζει ο ΠΑΟΚ πως αδικήθηκε. Στην πρώτη φάση ο διαιτητής δίνει τέσσερις μπάλες. Από τη στιγμή που ο διαιτητής σφυρίξει από εκεί και πέρα δεν υπάρχει παιχνίδι. Η μπάλα αν έπεφτε κάτω δε μπορεί να συνεχιστεί. Στη συνέχεια πήραμε Τσάλεντζ εμείς και ζητήσαμε μπλοκ άουτ στον παίκτη του ΠΑΟΚ. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Δίνω όμως και συγχαρητήρια στην ομάδα μου που συνεχίζει στους τελικούς. Θα γιγαντώσουμε κι άλλο την ομάδα μας με την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλο”.

error: