ΠΑΟΚ-Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Η συνέντευξη τύπου

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Κώστας Δεληκώστας, δήλωσε:

“Προσπαθήσαμε να κάνουμε πιο εύκολο σέρβις για να παίξουμε μπλοκ-άμυνα με ιδανικές συνθήκες επίθεσης του αντιπάλου. Βελτιωνόμαστε αρκετά, κάτι που είδαμε και με τον Ολυμπιακό, έχουμε ένα θέμα στο επιθετικό transition, αλλά θα το λύσουμε. Έχουμε ένα παιχνίδι στην Ουκρανία με την Μπάρκομ, στο οποίο δεν θα έρθει ο Φιλίποφ, οπότε έπρεπε να παίξει ο Τερζής για να βρει ρυθμό”

Για τον Μάρσαλ και τη συμμετοχή του στο παιχνίδι: “Είχε παιχνίδια με την Εθνική του Καναδά όλο το καλοκαίρι και έχει αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα οπότε σήμερα επιλέξαμε να ξεκουραστεί”.

Για τον Ολυμπιακό και την ήττα του από την Κηφισιά: “Ο Ολυμπιακός δεν μας φαινόταν άτρωτος ούτε στην αρχή. Εμείς είχαμε ελλείψεις, παίζουμε με λιγότερους ξένους από αυτό που θα παίξουμε και μετά τον Ιανουάριο. Αυτή τη στιγμή δεν κοιτάμε ούτε τον Ολυμπιακό ούτε κανέναν. Κοιτάμε να γίνει η δουλειά, να γίνει καλύτερος ο Τερζής, ο Τακουρίδης, ο Φιλίποφ, να γίνουν καλύτερα ατομικά κι αυτό θα μας βοηθήσει στο τακτικό κομμάτι γιατί θα μας μεγαλώσει τα κομμάτια της οργάνωσης του παιχνιδιού, κατ’επέκταση και του τακτικού κομματιού. Όσο καλύτερος είναι ένας παίκτης, τόσες περισσότερες επιλογές έχει στην τακτική.

Για τον Ευρωπαϊκό αντίπαλο του Δικεφάλου: “Κάθε πράγμα στον καιρό του. Μέχρι τώρα έβλεπα τον Εθνικό. Την επόμενη ομάδα θα την δούμε από αύριο με τους συνεργάτες μου, γνωρίζετε ότι το επιτελείο μου είναι πολύ δυνατό και από αύριο θα δούμε την Ουκρανική ομάδα.”

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Γιώργος Ανδραβίζος, ανέφερε:
“Για το παιχνίδι δε θα πω πολλά πράγματα, τα παιδιά προσπαθούν να παίξουν όσο πιο ελεύθερα μπορούν, να είναι ανταγωνιστικοί, παρ’όλα αυτά παίζουν και τους ευχαριστώ πολύ, όπως τους ευχαριστώ και σε κάθε αγωνιστική. Είναι δύσκολα τα πράγματα για τον Εθνικό, περνάει μια περιπέτεια, θέλω να πιστεύω ότι μέσα από αυτή την περιπέτεια η ομάδα θα βγει πιο δυνατή. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, είναι μία πολύ καλή ομάδα με έναν εξαιρετικό προπονητή. Τους εύχομαι καλή πορεία σε όλους τους στόχους που έχουν θέσει.”

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Τακουρίδης , είπε: “Για το παιχνίδι σήμερα δε θα κάνω κάποιο σχόλιο γιατί η διαφορά δυναμικότητας είναι εμφανής. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Εθνικό στη συνέχεια και εύχομαι να λύσει τα προβλήματα που έχει κι εύχομαι να μείνει στην κατηγορία γιατί σε αντίθεση με κάποια περίεργα πράγματα που έχουν ακουστεί, νομίζω ότι ομάδες σαν τον Εθνικό τις έχει ανάγκη η Volley League και θα πρέπει να παραμείνει στην κατηγορία. Ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται με τα νέα παιδιά που παίζει μαζεύει κόσμο στο γήπεδο και νομίζω ότι είναι μία πόλη που έχει βγάλει πάρα πολλά ταλέντα, πάρα πολλούς προπονητές, έχει κάνει τον κόσμο να γνωρίσει το βόλεϊ και εύχομαι να παραμείνει στην κατηγορία και να κάνει την ίδια δουλειά που έκανε και τα προηγούμενα χρόνια και ακόμα καλύτερη.”

Ο διαγώνιος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Λάμπρος Πιτακούδης ,τόνισε:
“Γνωρίζαμε ότι το σημερινό παιχνίδι θα είναι δύσκολο και προσπαθούμε από τέτοιους αγώνες να κερδίσουμε πράγματα μόνο και πιστεύω ότι σήμερα τα καταφέραμε.”

error: