ΠΑΟΚ-Φοίνικας: Οι δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης του Δικεφάλου με τον Φοίνικα Σύρου για την 17η αγωνιστική της Vooley League 2018-19, Που διεξήχθη στο Παλατάκι.

Ο Σάκης Ψάρρας δήλωσε:
“Ο Φοίνικας ρίσκαρε στο σερβίς, ήταν ανταγωνιστικός και μου άρεσε αυτό. Ήθελα να εξελιχτεί το παιχνίδι δύσκολα, να δω την αντίδραση των παικτών μου. Ήταν κέρδος για την ομάδα μου, που έδειξε τέτοιο χαρακτήρα, που κράτησε την τακτική, και σε ένα κρίσιμο σημείο πήρε τέσσερις συνεχόμενους πόντους. Πρέπει να μάθουμε να αντιδράμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτές τις καταστάσεις. Έρχονται τελικοί και κρίσιμα παιχνίδια. Ήταν ένα τεστ που το περάσαμε με καλό βαθμό. Με πειθαρχεία και σκληρή δουλειά θα βελτιώσουμε τα όποια αγωνιστικά κομμάτια στα οποία υστερούμε”.

Ο προπονητής του Φοίνικα, Ράτκο Παβλίσεβιτς ανέφερε:
“Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη, αλλά και τους παίκτες μου για το παιχνίδι που έκαναν. Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, αλλά ήρθαμε να παίξουμε και να τον κερδίσουμε. Έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι σε μεγάλη διάρκεια του παίξαμε καλά και με εγωισμό. Εάν είμαστε έξυπνοι θα πάρουμε πολλά μαθήματα από αυτό το παιχνίδι. Γνωρίζω το πως πρέπει να συμπεριφέρονται οι παίκτες, αλλά και το πως πρέπει να συμπεριφέρεται ο κόσμος απέναντι στους παίκτες. Πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Δεν είδα τι έγινε και πως ξεκίνησαν τα επεισόδια αλλά εάν κάποιος παίκτης μου έκανε λάθος φυσικά δεν το επικροτώ και θα το συζητήσουμε εσωτερικά στην ομάδα”.

O κεντρικός του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Όκολιτς, είπε:
“Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη αλλά και στην αντίπαλη ομάδα για τη μαχητικότητα που έδειξε. Συνέβησαν διάφορα πράγματα εκτός παιχνιδιού. Στεναχωρήθηκα με τα όσα έγιναν. Λυπάμαι για το πως εξελίχτηκαν τα πράγματα στο τελευταίο σετ. Αυτή την εβδομάδα είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με αρκετούς αγώνες και μπορεί να βγάλαμε και μία κούραση από αυτό, αλλά δεν είναι άλλοθι αυτό. Στο τελευταίο σετ είχαμε μία μεγάλη διαφορά, αλλά τους επιτρέψαμε να ισοφαρίσουν. Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό, γιατί αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτούν άλλες ομάδες σε σημαντικότερα παιχνίδια, αλλά έχουμε χρόνο να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Πρέπει να δουλέψουμε στην ατομική και ομαδική συγκέντρωση και να αρχίσουμε να παίζουμε σαν ομάδα, γιατί αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα”.

Ο ακραίος του Φοίνικα Σύρου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, είπε:
“Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία τον ΠΑΟΚ. Συγχαρητήρια για τη νίκη που πέτυχαν. Εμείς παίξαμε αρκετά έξυπνα στο παιχνίδι, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι για να αντιμετωπίσουμε το ισχυρό μπλοκ του ΠΑΟΚ. Δε θέλω να αναφερθώ σε όσα έγιναν έξω από το γήπεδο. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να φύγουμε με έναν βαθμό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Χάρηκα που έπαιξα στο γήπεδο που αγωνιζόμουν ως παίκτης τα προηγούμενα χρόνια. Με το παιχνίδι αυτό δείξαμε τις δυνάμεις μας”.

 

 

error: