ΠΑΟΚ-Ηρακλής: Συνέντευξη τύπου

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-Ηρακλής.

 Σάκης Ψάρρας
“Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Πιέσαμε τον Ηρακλή και δεν τον αφήσαμε να κάνει το παιχνίδι του. Ήταν μία νίκη απλώς. Πρέπει να κάνουμε ακόμη μία για να προκριθούμε και ελπίζουμε να γίνει το Σάββατο. Περιμένουμε έναν διαφορετικό Ηρακλή. Δεν κοιτάζω μακριά. Κοιτάζω βήμα – βήμα. Στην προπόνηση «χτίζεται» η ομάδα και η προετοιμασία για τον αγώνα. Σταδιακά θα φτάσουμε στο στόχο μας. Δε σκέφτομαι ούτε τελικούς, ούτε τίτλους, ούτε τίποτα”.

Γιάννης Ορφανός
“Η νίκη του ΠΑΟΚ ήταν δίκαιη και καθαρή, με την ομάδα μας να μην πιάνει σε κανένα σημείο την απόδοση που έχουμε τον τελευταίο καιρό. Μας πίεσε πολύ από το σερβίς ο ΠΑΟΚ. Ο Φέργκιουσον είχε ένα πρόβλημα στη μέση, ο Κλίντι αντιμετώπιζε μία ίωση και όταν δεν έχεις κάποια σημαντικά όπλα σου κόντρα στον ΠΑΟΚ παίζει και αυτό το ρόλο του. Μείναμε τέσσερις μέρες στη Σύρο και μας επηρέασε και αυτό γιατί δεν είχαμε το σωστό χρόνο να προετοιμαστούμε. Τυχαίο γεγονός το ότι κάναμε πολλά λάθη σήμερα, περιμένω να δείξουμε αντίδραση στο ματς της Μίκρας”.

Ντίμα Φιλίποφ
“Είμαι χαρούμενος για την “καθαρή” νίκη και τη συγκέντρωση την οποία δείξαμε. Περιμένουμε έναν βελτιωμένο Ηρακλή στο δεύτερο ματς, αλλά εμείς πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε την πρόκριση”.

Αργύρης Μαυροβουνιώτης
“Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά, μας πίεσε με το σερβίς του και στην ουσία με την απόδοση του κρίθηκε το ματς. Συνεχίζουμε και κοιτάζουμε το παιχνίδι του Σαββάτου. Στο τρίτο σετ μπήκαμε καλύτερα, έπρεπε να διαχειριστούμε καλά το προβάδισμα μας, δεν είχαμε καθαρό μυαλό και ο ΠΑΟΚ μας προσπέρασε. Δεν είχαμε τη φρεσκάδα που έπρεπε, μετά το ταξίδι μας στη Σύρο, αλλά ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά και έτσι κρίθηκε το ματς. Ελπίζουμε σε μία γεμάτη Μίκρα να κάνουμε ένα παιχνίδι όπως στο δεύτερο γύρο και να φέρουμε ξανά τη σειρά στο Παλατάκι”.

error: