ΠΑΟΚ-Κομοτηνή: Συνέντευξη τύπου

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών, στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-Κομοτηνή, για το Κύπελλο Ελλάδος.

Σάκης Ψάρρας:
“Κάνουμε περισσότερη προπόνηση από ότι στο παρελθόν και παράλληλα κοιτάζουμε να διαχειριστούμε τα αποτελέσματα. Είναι δύσκολο να έχουμε φρεσκάδα και ποιότητα, αλλά προσπαθούμε να “φορτώσουμε” όγκο δουλειάς σε συνδυασμό με τις νίκες που παίρνουμε, έστω και δύσκολα όπως σήμερα.

Θέλουμε να αποκτήσουμε συνοχή και ταυτότητα, για να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τα κρίσιμα παιχνίδια. Όπως δείξαμε και στο ματς με τον Ηρακλή, βαδίζουμε στο σωστό δρόμο. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια ανησυχία για τον τραυματισμό του Κλάπβαικ, όμως ευτυχώς αυτό το σαββατοκύριακο έχουμε ρεπό, οπότε μπορούμε να δούμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο παίκτης. 

Έχω πει και στο παρελθόν, ότι όποιος μπαίνει στο γήπεδο…. η ομάδα παίζει με τον ίδιο τρόπο. Αυτό έγινε και σήμερα με τις αλλαγές, όπως για παράδειγμα με τον Θάνο Τερζή που μπήκε και έκανε απλά πράγματα. Η ομάδα αποκτάει σιγά σιγά τα χαρακτηριστικά που θέλω και θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια”.

Ηλίας Κρεούζης:
“Για εμάς ήταν η δυσκολότερη κλήρωση που θα μπορούσε να μας τύχει. Θα θέλαμε να αποφύγουμε τον ΠΑΟΚ, που είναι η καλύτερη ομάδα. Τη δεδομένη στιγμή είναι ένα κλικ πάνω από τον Ολυμπιακό. Θεωρώ πως έχει καλύτερη συνοχή, ενώ ο Ολυμπιακός ακόμη ψάχνεται. Είναι νωρίς ακόμη και πιστεύω να δούμε συναρπαστικούς τελικούς”.

Θάνος Τερζής:
“Συγχαρητήρια στην Κομοτηνή. Ο νέος διαγώνιος της ομάδας θα βοηθήσει αρκετά και ελπίζω να πετύχει το στόχο της παραμονής στην Volley League. Ο ΠΑΟΚ είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα και αυτό το έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας και να είμαστε στο Final-4 της Κρήτης”.

error: