ΠΑΟΚ-VRCK: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Σέρτζιου Στάνκου: “Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, παίξανε πολύ δυνατά και μας κόντραραν. Είναι μία έμπειρη ομάδα και περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι, τόσο εκεί όσο και εδώ. Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση των παικτών μου και από το αποτέλεσμα”.

Για τον Χαβιέ Χινέμεθ…“Είμαστε χαρούμενοι που ήρθε ο Χαβιέ στην ομάδα. Με την εμπειρία του θα μας βοηθήσει
να επιτύχουμε τους στόχους μας”.

Δημήτρης Τζούριτς: “Για μας ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι στιγμής. Καταφέραμε και περάσαμε στην επόμενη φάση. Παίξαμε με μία ομάδα που δεν έπρεπε να την υποτιμήσουμε γιατί παίζουν καλή άμυνα. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να βελτιωθούμε.

Για το επίπεδο της ομάδας και τον κόσμο… “Στο τέλος θα φανεί αν η ομάδα είναι η καλύτερη στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Μου άρεσε που ήρθε ο κόσμος σήμερα. Τον θέλουμε δίπλα μας, τον χρειαζόμαστε. Δεν είναι εύκολο να παίζεις βόλευ χωρίς τον κόσμο. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με στόχους και χρειαζόμαστε τον κόσμο. Τα αποτελέσματα θα φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο”.

Για την πορεία του στον ΠΑΟΚ… “Είμαι μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός. Είναι δύσκολο να επιστρέψω στα μέγιστα από τόσο νωρίς. Δίνω τα πάντα για την ομάδα. Δε ξέρω πότε θα είμαι έτοιμος 100 %. Θα χρειαστώ κι άλλο χρόνο για να βρω τον εαυτό μου”.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Μάρεκ Καρντός ανέφερε: “Δεν μπήκαμε σωστά στο πρώτο σετ, χάσαμε κάποιες περιστροφές, χάσαμε υποδοχές και τελικά τον αγώνα. Χαίρομαι που βλέπω τον Χιμένεθ. Η ομάδα δεν ήταν πολύ καλή, ο ΠΑΟΚ είναι μία
πολύ δυνατή ομάδα και του εύχομαι συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στη διοργάνωση”.

error: