Παρουσίαση της χορηγίας της εταιρίας Αμοιρίδης –Σαββίδης Α.Ε

Με κάθε επισημότητα , παρουσία σύσσωμου του δ.σ του ερασιτέχνη αλλά και πολλών αθλητών και αθλητριών των τμημάτων του ΑΣ ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην αίθουσα συσκέψεων στα γραφεία στην Τούμπα η συμφωνία με την εταιρία Αμοιρίδης -Σαββίδης Α.Ε που για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 θα αποτελέσει το ΜΈΓΑ χορηγό του συλλόγου ΑΣ ΠΑΟΚ ενισχύοντας όλα τα τμήματα της «ασπρόμαυρης» οικογένειας, ανάμεσα σε αυτά και την ομάδα βόλεϊ.

Το μέλος του ΑΣ ΠΑΟΚ Άκης Μπεκιάρης εκπροσωπώντας τον ερασιτέχνη αναφερόμενος στη συνεργασία με την εταιρία Αμοιρίδης -Σαββίδης Α.Ε τόνισε: «Δεν είναι μια κλασσική συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της εταιρίας Αμοιρίδης -Σαββίδης Α.Ε αλλά μια συνέντευξη που εμπεριέχει και προσωπικό χαρακτήρα αφού ο Κώστας Αμοιρίδης είναι επί πολλά χρόνια επίλεκτο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ και ήταν πάντα δίπλα μας όποτε τον χρειαζόμασταν. Φέτος η εταιρία Αμοιρίδης-Σαββίδης Α.Ε (Morris F&U)θα είναι ο επίσημος χορηγός ολόκληρου του οργανισμού του ΠΑΟΚ. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας τη φετινή αγωνιστική περίοδο η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου και η ανδρική ομάδα πόλο θα ονομάζονται ΠΑΟΚ ΜΟRRIS και θα συμμετέχουν με αυτή την ονομασία σε όλες τις εκδηλώσεις . Παράλληλα η εταιρία MORRIS θα προβάλλεται στις επίσημες αγωνιστικές φανέλες της γυναικείας ομάδας χάντμπολ και της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ που πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ. Ομοίως οι εταιρίες Morris και F&U θα διαφημίζονται και από την ανδρική ομάδα του βόλεϊ που τη σεζόν 2014-2015 κατέκτησε το νταμπλ και αγωνίζεται σε ελληνικό πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Κοντά μας είναι ο κ. Αμοιρίδης, τον οποίο ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για τη συνεργασία και για όσα έχει προσφέρει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ».

Ευθύς αμέσως το λόγο πήρε ο Κώστας Αμοιρίδης , ιδιοκτήτης της εταιρίας Αμοιρίδης –Σαββίδης Α.Ε, ο οποίος τόνισε: « Δεν θέλω να πω πολλά και δεν χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Θεωρώ ότι σε αυτή την κίνηση με ώθησε η ανάγκη να βοηθήσω τον ερασιτέχνη που στις ακαδημίες του έχει 4.000 και 5.000 παιδιά που αποτελούν το Α και το Ω το ΠΑΟΚ. Υπό αυτή την λογική σκέφτηκα ότι πρέπει να βοηθήσουμε όλους αυτούς τους αφανείς ήρωες, τους αθλητές που δεν τους γνωρίζουν, που, όμως, περνούν το χρόνο τους στο γυμναστήριο και στο γήπεδο καθημερινά και βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του Ερασιτέχνη. Όπως, επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους εφόρους των τμημάτων του Α.Σ. ΠΑΟΚ, που αφήνουν τις δουλειές, τις οικογένειες τους και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στα τμήματα. Σε αυτούς οφείλουμε όλοι να πούμε ένα ευχαριστώ. Εγώ προσπαθώ, εφόσον μπορώ, να το πω αυτό το ευχαριστώ και οικονομικά αφού μπορώ. Ελπίζω ο πρόεδρος μας και τα στελέχη και οι έφοροί μας συνεχίσουν την προσπάθειά τους και εμείς από την πλευρά μας να συνεχίζουμε να τους στηρίζουμε και οικονομικά και ηθικά».

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Χαρά Δημητρίου: «Να ευχαριστήσουμε την εταιρία Αμοιρίδης –Σαββίδης Α.Ε και προσωπικά τον Κώστα Αμοιρίδη για την χορηγία κυρίως στα τμήματα που πρωταγωνιστούν σε Ελλάδα και εξωτερικό και φυσικά που βρίσκεται κοντά στη δική μας ομάδα».
να τον ευχαριστούμε, μέγας χρυσός χορηγός του Α..Σ ΠΑΟΚ, κυρίως είναι χορηγός σε
Δήμητρα Παντελιάδου: «Θέλουμε να εκφράσουμε από μεριάς του γυναικείου ποδοσφαίρου τις θερμές μας ευχαριστίες στην εταιρία Αμοιρίδης-Σαββίδης Α.Ε.. Είναι μία θετική κίνηση και εύχομαι στο μέλλον να συνεχίσει να είναι στο πλευρό μας».
ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Μυρτώ Νούλα:
«Μεγάλο το όνομα του ΠΑΟΚ, μεγάλο το όνομα της χορηγίας, είμαστε πολύ χαρούμενες για τη χορηγία, αλλά το μεγαλύτερο «ευχαριστώ» θέλουμε να το πούμε στο τέλος της σεζόν, σηκώνοντας το κύπελλο και πρωτάθλημα.
ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
Παπαποστόλου Χρήστο:
«Να ευχαριστήσω την εταιρία Αμοιρίδης-Σαββίδης Α.Ε για την χορηγία. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια και θέλουμε άτομα σαν τον κ.Αμοιρίδη να μας στηρίζουν και να μας βοηθούν. Ελπίζουμε και εμείς από την πλευρά μας να το ανταποδώσουμε με καλύτερες εμφανίσεις από δω και πέρα, και όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογική κατάταξη στο τέλος».
ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ

Δήμος Μακράκης: «Εκ μέρους της ομάδας που βρίσκεται στην Πάτρα για το δύσκολο παιχνίδι με την Παναχαϊκή θα ήθελα να ευχαριστήσουμε τον χορηγό μας και να υποσχεθούμε ότι και εμείς, από την πλευρά μας, θα βάλουμε τα δυνατά μας.

error: