Ραμόν Μαρτίνεθ: Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό μέχρι το τέλος

Ο ακραίος του Δικεφάλου, Ραμόν Μαρτίνεθ, στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π., μίλησε για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Φριντρισχάφεν, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του για την αναμέτρηση του Champions League…

“Δεν έχει περάσει αρκετό διάστημα από την τελευταία φορά που τα παίξαμε εναντίον της Φριντρισχάφεν. Πλέον καταλαβαίνουμε το τρόπο και το σύστημά τους. Είναι έμπειρη ομάδα και παίζει πολύ καλά. Πιστεύω ότι και το δεύτερο ματς θα είναι εξίσου ενδιαφέρον, όπως το πρώτο., όχι τόσο επειδή θα παίξουμε δυνατά για να πάρουμε την “εκδίκησή” μας, αλλά και γιατί θα υπάρχει μια όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ελπίζω ότι αυτό θα μας παρακινήσει όλους ώστε να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να κερδίσουμε τα 3 σετ”.

Για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ…

“Προσωπικά είμαι χαρούμενος που η διοίκηση αποφάσισε να συνεχίσω στην ομάδα. Μου αρέσει να αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ, οι φίλαθλοι μας είναι φανταστικοί….και αυτό δεν ήθελα να τελειώσει τον χειμώνα. Θα αγωνιστώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό μέχρι το τέλος για αυτό το πρωτάθλημα. Τώρα που γνωρίζω ότι θα παραμείνω στην ομάδα, έχω περισσότερη ηρεμία και συγκέντρωση….και πιστεύω ότι η απόδοση μου θα ανεβαίνει κάθε εβδομάδα”.

error: