Σωτήρης Σωτηρίου: Τα πάντα για την κούπα!

Λίγο πριν από την έναρξη των τελικών του πρωταθλήματος, ο ακραίος του Δικεφάλου, Σωτήρης Σωτηρίου, δίνει τη δική του άποψη για τα ματς που ακολουθούν και καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα όπως έκανε σε όλη τη σεζόν.

Διαβάστε τις δηλώσεις του στο paokvolley.gr

“Ξεκινά μια σειρά τελικών απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Για 3η συνεχόμενη χρόνια ο ΠΑΟΚ καταφέρνει να είναι στους τελικούς και αυτό είναι κάτι που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να το πει κάποιος.  

Φτάσαμε ως εδώ με παρά πολλά προβλήματα και ατυχίες και θέλω να πω ένα μπράβο στους συναθλητές μου, στον κόσμο και στην διοίκηση που ήταν συνεχώς δίπλα μας.

Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, με οποίο σχήμα και να αγωνίζεται. Έχουμε βάθος και αυτό φαίνεται. Σε μια σειρά τελικών δεν υπάρχουν φαβορί, τα παίζεις όλα για όλα για να κερδίσεις.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για τη στήριξή τους σε όλη τη σεζόν. Τους θέλουμε δίπλα μας και σε αυτά τα ματς και να είναι σίγουροι πως θα δώσουμε τα πάντα για να καταφέρουμε να φέρουμε την κούπα στον Λευκό Πύργο”.

error: