Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας Αλεπίδης Θεόδωρος

Εθνικότητα
gre Greece
Ημ/νία Γέννησης
September 2, 1977

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Εθνικής και Παγκόσμιας Οικονομίας της Σόφιας με ειδικότητα και μεταπτυχιακό τίτλο στην Οικονομική Πληροφορική και την Επικοινωνία.

Εργάζεται ως υπεύθυνος στον τομέα πληροφορικής στην εταιρία Bmedia, με αντικείμενο τον σχεδιασμό ιστοσελίδων, την ανάπτυξη λογισμικού και την εκμάθηση σχεδιασμού ηλεκτρολογικών μελετών.

Έχει εκδώσει  τον ηλεκτρονικό εμπορικό οδηγό Καλαμαριάς (2004), DVD με οπτικοακουστικό υλικό για την άνοδο της ομάδας του Απόλλωνα Καλαμαριάς στην Α’ Εθνική (2010), ενώ συνεργάστηκε και με άλλες ομάδες και αθλητικούς συλλόγους της Θεσσαλονίκης, στη δημιουργία τηλεοπτικών σποτ αγώνων, εισιτηρίων διαρκείας, εκδηλώσεων κλπ.. Παράλληλα, έχει συνεργαστεί με εταιρίες σε  επικοινωνιακό επίπεδο, για διαφημιστικές παραγωγές και σποτ. Από το 2009, σε συνεργασία με το Explosivo Travel, υλοποιεί  τον ηλεκτρονικό οδηγό «Καϊμακτσαλάν 2010» και την ιστοσελίδα snowtravel.gr (οδηγός χιονοδρομικών κέντρων), ενώ από το 2014 είναι ο υπεύθυνος ιστοσελίδας και πολυμέσων στα τουρνουά ποδοσφαίρου Vermio Soccer Festival και Thessaloniki Cup.

Η πρώτη επαφή με το τμήμα πετοσφαίρισης του ΠΑΟΚ έγινε το 2004 (με πρόταση του κ. Παϊσιάδη) όμως η συνεργασία του με το τμήμα ξεκίνησε το 2015, αναλαμβάνοντας την αναβάθμιση της επίσημης ιστοσελίδας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του τμήματος.

Μιλά αγγλικά και άπταιστα τη βουλγαρική γλώσσα.

error: