Θανάσης Κατσαρής: Ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστής στην Ευρώπη

Φωτογραφία του χρήστη PAOK VOLLEY / ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, έδωσε το παρόν στην μεγάλη γιορτή για την απονομή του πρωταθλήματος στον Δικέφαλο.

Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στις μεγάλες δυσκολίες και στις σημαντικές αποφάσεις που πάρθηκαν για την ομάδα:

“Εκ του αποτελέσματος, κάτι έκανα κι εγώ. Αν δεν είχαμε αυτά τα αποτελέσματα μπορούσε να θεωρηθεί ότι έκανα λάθος. Το καλό τρίτωσε.

Ξεκινάει μία καινούργια τριετία, με μεγαλύτερους στόχους. Τρία πρωταθλήματα στην Ελλάδα είναι αρκετά για να δώσουν το έναυσμα να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ και στην Ευρώπη.

Έχουμε τη συμπαράσταση του κυρίου Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος μας είπε ότι θα βοηθήσει και αυτός. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κάνει το επόμενο βήμα, να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η χρονιά, είχαμε μόνο αντιξοότητες. Είχαμε προβλήματα με τους Κουβανούς, με τον Γκόμεζ, με τον Στάροβιτς για αυτό έχει μεγαλύτερη αξία αυτός ο τίτλος. Το πετύχαμε με την ΠΑΟΚτσήδικη ψυχή. Όλοι έδωσαν το κάτι παραπάνω.

Ο τίτλος είναι ιδιαίτερος γιατί τον κατακτήσαμε στο σπίτι του αντιπάλου μας, που όλοι έλεγαν πριν ένα μήνα, ότι θα τον κατακτήσει περπατώντας. Εμείς πιστεύαμε ως το τέλος στην ομάδα μας και για αυτό κάναμε την αλλαγή προπονητή”.

error: