Θάνος Τερζής: Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας

Ο έμπειρος πασαδόρος του Δικεφάλου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π. για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ζητώντας από τον κόσμο να είναι κοντά στην ομάδα στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του:

“Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο από αυτό το παιχνίδι. Καταφέραμε και ισοφαρίσαμε σε 1-1 αλλά μπήκαμε νωθρά στο τρίτο σετ. Προσπαθήσαμε να το καλύψουμε στα μέσα του σετ, αλλά με κάποιες καθοριστικές μπάλες που δεν τελειώσαμε, κατέληξε στον Ολυμπιακό. Δεν μου άρεσε που, στο τέταρτο σετ, δεν παλέψαμε για να οδηγήσουμε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.

Σίγουρα ήταν ένας μεγάλος στόχος για την ομάδα. Θέλαμε να κερδίσουμε και να πάμε στον τελικό για να διεκδικήσουμε το κύπελλο. Πλέον συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα, σε μια σειρά παιχνιδιών που η ομάδα πρέπει να δείξει χαρακτήρα, να έχει μια διάρκεια ώστε να χτυπήσει το πρωτάθλημα.

Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ βοήθησε τα μέγιστα την προσπάθεια της ομάδας. Τον θέλουμε κοντά μας, όπως και πέρυσι, για να πανηγυρίσουμε στο τέλος το πρωτάθλημα”.

error: