Categories
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ & ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ανδρέου : « Κάποιοι μας βάζουν εμπόδια»

Με αφορμή το τεράστιο θέμα που προέκυψε με τη διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΟΚ -Εθνικός Αλεξανδρούπολης για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague , το οποίο θα διεξαχθεί κανονικά και όπως έπρεπε στο “PAOK Sports Arena” o πρόεδρος του ΤΑΠ Γιώργος Ανδρέου  μιλώντας στο “Αθλητικό Μetropolis ”

αναφέρθηκε στις ενέργειες που έγιναν προκειμένου τελικά να λυθεί το πρόβλημα της αδειοδότησης το οποίο οφείλονταν σε γραφειοκρατικό λάθος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, και τελικά το κρίσιμο ματς να γίνει στη φυσική του έδρα.

Για τα όσα έγιναν σήμερα ο πρόεδρος του ΤΑΠ Γιώργος Ανδρέου τόνισε  : “Mετά από μία δύσκολη μέρα καταφέραμε τελικά , όχι μόνο για την ομάδα βόλεϊ, αλλά για όλα τα ερασιτεχνικά αθλήματα του ΠΑΟΚ που παίζουν στο Παλατάκι όπως και την ΚΑΕ την ίδια, να εξασφαλίσουμε άδεια, όπως λέει ο νόμος με την παράταση που έχει δώσει μέχρι 31/12 Δεκεμβρίου 2013. Όπως καταλαβαίνεται είναι παράλογο σε ένα γήπεδο λουλούδι όπως είναι το Παλατάκι να μην μπορεί να πάρει άδεια.

Μόλις βγήκαμε από μια συνάντηση που  είχαμε με τον γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Αθανάσιο Καρούντζο, όπου και διαπιστώσαμε ότι για παραλείψεις της υπηρεσίας του, ο ΠΑΟΚ ταλαιπωρείται εδώ και ένα μήνα και δεν μπορεί να πάρει άδεια διεξαγωγής αγώνων. Παρόλα αυτά θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ.Καρούντζο γιατί ανεξάρτητα με τις παραλείψεις της υπηρεσίας του είχε την καλή θέληση να λυθεί το θέμα του ΠΑΟΚ. Και πραγματικά κατά εντολή του και με παρέμβαση του Περιφερειάρχη κ.Απόστολου Τζιτζικώστα λύθηκε το θέμα και πήραμε τις άδειες και ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα μέχρι 31 Δεκεμβρίου. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ.Στέλιο Αγγελούδη που όλη τη μέρα ασχολήθηκε αποκλειστικά με το πρόβλημα του ΠΑΟΚ “.

 

Για το θέμα που προέκυψε από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης: “Αυτό που με στεναχώρησε όμως πολύ ήταν η στάση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και ειλικρινά δεν το περίμενα. Ξαφνικά και ενώ είχα τη σύμφωνη γνώμη της ΕΣΑΠ, μέσω του κ.Ταρνατώρου με τον οποίο ήμασταν σε επαφή εδώ και τρεις ημέρες για να βρούμε μαζί μια λύση και ενώ χθες αποφασίσαμε οι δύο μας ακόμα και αν δεν παίρναμε άδεια να παίξουμε στο “PAOK Sports Arena” να μας έδινε η ΕΣΑΠ την άδεια να παίξουμε ανεξάρτητα από τις νομικές ευθύνες που θα είχε ως πρόεδρος της Λίγκας και εμείς ως παράγοντες του ΠΑΟΚ, ενημερωθήκαμε για παρέμβαση του Εθνικού. Αυτό που μάθαμε ήταν ότι έχει σταλθεί επίσημα ένα έγγραφο από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην ΕΣΑΠ όπου και αρνούνταν να παίξει στο PAOK Sports Arena εάν αυτό δεν είχε άδεια θεωρώντας ότι θα είχε νομικές ευθύνες στην ενδεχόμενη κατηγορία που θα ασκούσε ο αθλητικός εισαγγελέας. Είναι πραγματικά άξιον απορίας πως ένα σωματείο μέλος της ΕΣΑΠ , από τη Βόρεια Ελλάδα στέλνει ένα τέτοιο έγγραφο κάνοντας παρέμβαση , τη στιγμή που υπήρχε συμφωνία  με την ΕΣΑΠ, για να εμποδίσει τη διεξαγωγή του αγώνα στο “PAOK Sporta Arena. Επίσης έχω ένα ακόμα παράπονο από την ΕΣΑΠ καθώς αν και ζητήσαμε να από την Λίγκα και από την πρόεδρο της Αγωνόδικου Επιτροπής κ.Λεονταρίτη (ο οποίος είναι κοιτάει τα συμφέροντα του καθώς είναι παράγοντας του Φοίνικα Σύρου) να μας κοινοποιήσει το έγγραφο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να το παρουσιάσουμε στη συνάντηση που είχαμε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση καθώς το θέμα ήταν εξαιρετικά σοβαρό, δεν μας στάλθηκε ποτέ”.

Τέλος ο πρόεδρος του ΤΑΠ Γιώργος Ανδρέου έκανε παράκληση στον κόσμο του ΠΑΟΚ: ” Θα παρακαλέσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ , να είναι αύριο στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα γιατί πραγματικά είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι το οποίο θα κρίνει πολλά για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, γιατί τώρα που ο ΠΑΟΚ πάει καλά σε όλα τα αθλήματα κάποιοι προσπαθούν να βάλουν εμπόδια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *