Ανακοίνωση για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους εκπροσώπους του Τύπου (δημοσιογράφους, φωτορεπόρτερ κλπ.) που επιθυμούν διαπίστευση για την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 στις 17:00 στο PAOK Sports Arena, να στείλουν σχετικό αίτημα στο press@paokvolley.gr, από σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου και μέχρι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017.

Τα αιτήματα που αποστέλλονται μετά την προθεσμία υποβολής δεν θα γίνονται δεκτά

Ανάλογη διαπίστευση θα χρειαστούν και οι φωτορεπόρτερ. Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που έχουν κάρτες ελευθέρας εισόδου στα ελληνικά γήπεδα ΕΣΗΕ.Μ-Θ, ΠΣΑΤ, ΓΓΑ  δεν χρειάζονται διαπίστευση αλλά θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο επιδεικνύοντας τη δημοσιογραφική τους ταυτότητα. Παρόλα αυτά θα ήταν χρήσιμο να δηλώσουν το όνομά τους προκειμένου να υπάρχουν στη λίστα εισόδου ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία.

Επίσης, ενημερώνουμε τους εκπροσώπους του Τύπου ότι μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, δηλώσεις εντός αγωνιστικού χώρου θα κάνουν ο προπονητής και δύο αθλητές της ομάδας συνολικά στους ρεπόρτερ των καναλιών που έχουν τα δικαιώματα των διοργανώσεων/αγώνων και στα οποία υπάρχει συμβατική υποχρέωση προτεραιότητας. Για τους υπόλοιπους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα τύπου του PAOK Sports Arena.

Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Από το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ

error: