Δηλώσεις Ψάρρα-Κρεούζη

Οι δηλώσεις των προπονητών και των παικτών στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε , μετά το τέλος της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-Α.Ε. Κομοτηνής.

Σάκης Ψάρρας
“Να ευχαριστήσω τον κόουτς (κ. Κρεούζη) και τον Θάνο, με τιμούν ιδιαίτερα με τα σχόλιά τους. Το πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού έχει να κάνει με τη δική μας βελτίωση. Προσπαθούμε να εντάξουμε τους νέους παίκτες και τη νέα φιλοσοφία στην ομάδα. Έπρεπε να δείξουμε βελτίωση και νομίζω ότι τα καταφέραμε. Φάνηκε ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να κάνουμε μια νίκη.

Το δεύτερο κομμάτι είναι ότι, όποιος κι αν παίζει μέσα, η ομάδα θα παίζει πάντα με τον ίδιο τρόπο, την ίδια φιλοσοφία και την ίδια θέληση για νίκη. Νομίζω ότι περάσαμε το τεστ με επιτυχία. Μπροστά μας έχουμε καιρό να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Ξέρουμε ότι όλα θα κριθούν σε τρεις μήνες, χωρίς να σημαίνει ότι τα υπόλοιπα παιχνίδια δε θα παίξουμε όπως πρέπει. 

Εύχομαι η Κομοτηνή να σωθεί γιατί τέτοιες ομάδες αξίζουν να είναι στην κατηγορία.

Ο Σαφράνοβιτς αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού και προτίμησα να τον ξεκουράσω. Όποιος και αν παίζει, θα παίζει με τον ίδιο τρόπο. Με ευχαριστεί να έχω πολλές επιλογές, να έχω βάθος στον πάγκο. Έχουμε λύσεις σε όλες τις θέσεις και αυτό με ευχαριστεί”.

Ηλίας Κρεούζης
“Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο προπονητή του ΠΑΟΚ και καλή πορεία στην ομάδα. Δύσκολο παιχνίδι, τεράστια διαφορά η οποία φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Προσπαθούμε και είμαστε στη διαδικασία να χτίσουμε την ομάδα για τον Απρίλιο με στόχο της ομάδας την παραμονή στην Α κατηγορία.

Κακή εμφάνιση σήμερα, καθώς δε λειτούργησε τίποτα από αυτά που κάνουμε στην προπόνηση, κάτι για το οποίο
έχω μερίδιο ευθύνης κι εγώ. Θεωρώ ότι θα βρούμε την άκρη μας και θα μπορέσουμε να σωθούμε.

Δε χρειάζεται να βάλουμε κάποια ομάδα από κάτω για να παραμείνουμε. Δεν έχω ακόμη άποψη, το πρωτάθλημα είναι ρευστό, πολλές ομάδες είναι στους 10 βαθμούς, σημαντικό  και το σημερινό αποτέλεσμα ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Ηρακλή ο οποίος μπλέκει και αυτός σε προβλήματα. Δεν έχει τελειώσει και δεν έχει κριθεί ακόμη τίποτα”.

Κώστας Καπετανίδης
“Πολύ ωραίο θέαμα σήμερα. Νομίζω το ευχαριστήθηκε ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο. Σταθήκαμε στο ύψος μας και ελπίζω να συνεχίσουμε, τόσο εμείς όσο και η Κομοτηνή, με καλό πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος”.

Θάνος Μαρούλης
“Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την ξεκάθαρα δίκαιη νίκη του. Καλή επιτυχία στον κ. Ψάρρα στη νέα του ομάδα. Εύχομαι να πετύχει τους στόχους του.

Δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε σήμερα. Μπήκαμε για να πάρουμε ότι μπορούσαμε. Δεν ήταν εύκολο να παίξουμε κόντρα στην βελτιωμένη ομάδα του ΠΑΟΚ. Η διαφορά ξέφευγε πολύ με τα σέρβις του Όκολιτς και του Κλαπβάικ, είτε λόγω κακής υποδοχής δικής μας. Με στεναχωρεί που δε διασκεδάσαμε το παιχνίδι. Αυτή είναι η ήττα μας για μένα και όχι το 3-0. Παρ’όλη την εικόνα της ομάδας, έχω ελπίδες και πιστεύω στην ομάδα. Υπάρχει διάθεση και θέληση στην ομάδα. Οι προσθήκες το δείχνουν αυτό, στη συνέχεια θα είμαστε εμφανώς βελτιωμένοι. Στην οκτάδα δε ξέρω αν θα μπούμε, πάντως θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε”.

error: