Δημήτρης Κωνσταντινίδης: Η διάκριση είναι ομαδική!

Δημήτρης Κωνσταντινίδης, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π., αναφέρθηκε στην ανάδειξή του ως καλύτερο λίμπερο της πρώτης αγωνιστικής, στην έλευση του νέου προπονητή και στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή.

Διαβάστε δηλώσεις του

Για την διάκρισή του…
Η διάκριση δεν θεωρώ ότι είναι προσωπική. Προέρχεται από τη συνεργασία και τη βοήθεια όλων των συμπαικτών μου… οπότε ας πούμε ότι είναι μια ομαδική διάκριση.

Για τον Danile Ricci…
Χθες το απόγευμα κάναμε την πρώτη προπόνηση με το νέο μας προπονητή. Ήδη από την πρώτη μέρα φαίνεται η εμπειρία και οι γνώσεις του για στο άθλημα. 

Χρειαζόμαστε, σίγουρα, λίγο χρόνο για να μπούμε στη φιλοσοφία του, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι με τη βοήθειά του θα δουλέψουμε πολύ και σωστά μέσα στο γήπεδο, γεγονός που θα αποτελέσει τη βάση για την επίτευξη των στόχων μας!

Για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή…
Εμείς, όπως σε κάθε παιχνίδι, έχουμε στόχο μόνο τη νίκη και το καθαρό τρίποντο. Η ομάδα της Παναχαϊκής παίζει πολύ δυνατά στην έδρα της. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από εμάς. Χωρίς να υποτιμούμε κανένα αντίπαλο, αν παίξουμε σωστά και συγκεντρωμένα θα πετύχουμε μια ακόμα νίκη!

error: