Ημέρα ΠΑΟΚ: Η Συνέντευξη Τύπου

Θεσσαλονίκη, 04/05/2018
Το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη «ΗΜΕΡΑ ΠΑΟΚ», εκδήλωση κατά την οποία συγκεντρώνουμε τρόφιμα και στεκόμαστε αρωγοί στο έργο των συσσιτίων που επιτελούν οι Ιερές Μητροπόλεις Θεσσαλονίκης, Νέας Κρήνης – Καλαμαριάς, Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως, Λαγκαδά και Κασσάνδρειας.
Την Παρασκευή 4 Μαΐου πραγματοποιήθηκε, στην Αίθουσα Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του κοινωνικού έργου που επιτελεί σύσσωμη η ασπρόμαυρη οικογένεια.
Στη Συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Α.Σ., της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, καθώς και διακεκριμένοι αθλητές του Συλλόγου, οι οποίοι τόνισαν ο καθένας με τη σειρά του την ανάγκη τέτοιων εκδηλώσεων από ένα Σωματείο του βεληνεκούς και της δυναμικής του ΠΑΟΚ.
Τον Α.Σ. ΠΑΟΚ εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. κ. Άλκης Ησαϊάδης, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Αντιπρόεδρος κ. Μάκης Γκαγκάτσης, την ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Νίκος Σταυρόπουλος, το ΤΑΑ ΠΑΟΚ ο Πρόεδρος κ. Αντώνης Τσαλόπουλος, καθώς και οι αθλητές Δημήτρης Πέλκας, Θοδωρής Ζάρας και Κορίνα Γιαννούλη από το βόλεϊ γυναικών. Στις σύντομες τοποθετήσεις τους όλοι αναφέρθηκαν στην κοινωνική ευαισθησία του Σωματείου του ΠΑΟΚ, ενώ ιδιαίτερα ο κ. Γκαγκάτσης δήλωσε: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε μία εποχή που δέχεται πόλεμο σε όλα τα μέτωπα και προσωπικά ο μεγαλομέτοχος και Πρόεδρός της κ. Ιβάν Σαββίδης δεν παραλείπει να βρίσκονται κοντά σε πρωτοβουλίες που σκοπό έχουν να ανακουφίσουν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ ενωμένος είναι πρωταθλητής σε όλα!»
Με τη σειρά τους, οι εκπρόσωποι των Ιερών Μητροπόλεων ευχαρίστησαν τον ΠΑΟΚ για αυτή του την πρωτοβουλία, η οποία έχει γίνει θεσμός, ενώ παράλληλα αναφέρθηκαν στο κοινωνικό έργο, που προσφέρουν οι Ενορίες, οι Μητροπόλεις και η Εκκλησία γενικότερα.

Την εκδήλωση συνδράμουν:

Χορηγοί Εκδήλωσης: MATECO, ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ – ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Χορηγοί Επικοινωνίας: 

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ SITES
METROPOLIS METROSPORT 24 MEDIA
FAIRPLAY ARENA – FAIRPLAY PAOK 24
LIBERO FORZA INPAOK
ARENA FM PAOKMANIA
PAOKVOICE

Υποστηρικτές Εκδήλωσης

AGRINO AΒΕΕ ΡΥΖΙ – ΟΣΠΡΙΑ
AVANCE ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΑ
CLUB ΠΑΟΚ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ – ΦΡΟΥΤΑ
EURIMAC ΖΥΜΑΡΙΚΑ
EXPOSYSTEM ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
K & K INTERNATIONAL LTD ΤΡΟΦΙΜΑ
ΜΑRT CASH & CARRY AE ΤΡΟΦΙΜΑ – ΧΑΡΤΙΚΑ
R.B.S. LOGISTICS ΤΡΟΦΙΜΑ
ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΚΟΥΚΟΥΜΕΡΙΑ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
ΒΕΡΓΙΔΗΣ ΑΡΤΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΖΑΧΑΡΗ
ΗΛΙΑΔΗΣ Α14 ΦΡΟΥΤΑ – ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΗΣ – ΚΑΛΑΣ ΑΕ ΑΛΑΤΙ
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ Α15 ΦΡΟΥΤΑ – ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΚΟΛΥΜΠΙΩΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ
ΛΕΟΝΤΙΑΔΗ ΑΦΟΙ ΠΙΤΕΣ
ΜΑΡΑΓΚΟΖΗΣ Α68 ΦΡΟΥΤΑ – ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΕΠΕ ΠΑΤΑΤΕΣ
ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ ΚΑΦΕΔΕΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΤΩΝ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ ΛΑΧΑΝΙΚΑ – ΦΡΟΥΤΑ
ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Α35 ΦΡΟΥΤΑ – ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΛΑΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΙΕΣ – ΛΑΔΙ
error: