Οι δηλώσεις Ρίτσι-Κωνσταντινίδη

Διαβάστε τις δηλώσεις του τεχνικού και του λίμπερο του Δικεφάλου, στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά τη λήξη του αγώνα την δεύτερης αγωνιστικής των τελικών.

Ο Ντανιέλε Ρίτσι δήλωσε:

“Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος για ποιον λόγο ήρθε η ήττα. Σε τεχνικά κομμάτια η ομάδα δούλεψε, όμως είχαμε μια πίεση ψυχολογική. ξεκινήσαμε καλά, όμως ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα και δίκαια κέρδισε. Θα κάνουμε τα πάντα για να γυρίσουμε τη σειρά, με νίκη εκεί, ώστε να ξαναπαίξουμε εδώ.

Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τον Ραμόν. Ήταν επιλογή μου και δεν μετανιώνω. Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Υπάρχουν αρκετοί που δεν ξέρουν τα νούμερα και τα στατιστικά. Υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες στην ομάδα, τους οποίους έχω χρησιμοποιήσει όλους, όμως σήμερα δεν μπόρεσαν να κερδίσουν.

Πιστεύω σε όλους τους παίκτες μου. Το σκορ δεν επιβαρύνει τον αθλητή, αλλά εμένα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως βγάζετε συμπεράσματα, όταν δεν είστε με τους αθλητές στην καθημερινότητα”.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης δήλωσε:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω το λαό του ΠΑΟΚ που ήρθε και μας υποστήριξε. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μου που όλη την χρόνια προσπάθησε για να φτάσει ως εδώ. Σίγουρα δεν είναι το αποτέλεσμα που μας ικανοποιεί, αλλά θα προσπαθήσουμε για τη νίκη στου Ρέντη και να ξαναφέρουμε εδώ το παιχνίδι””.

 

error: