ΠΑΟ-ΠΑΟΚ: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τη λήξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ για την 12 αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Δημήτρης Ανδρεόπουλος
“Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Νίκησε δίκαια. Δε μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε το σερβίς του νέου διαγωνίου του ΠΑΟΚ αλλά και τις επιθέσεις. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την αγάπη του και τη μεγάλη συμπαράσταση προς την οικογένεια μου αυτές τις δύσκολες στιγμές”.

Σάκης Ψάρρας
“Κάναμε μία καλή αρχή. Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Δεν κοιτάω τα νέα πρόσωπα αλλά την εμφάνιση όλης της ομάδας. Συνεχίζουμε για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στον Δημήτρη και στον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο και τα συγχαρητήρια μου διότι σε τόσο δύσκολες ώρες έδωσαν και την ψυχή τους στο γήπεδο”.

Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος
“Ο ΠΑΟΚ δε μας επέτρεψε να κάνουμε το παιχνίδι που θέλαμε. Πιεστήκαμε και ο αντίπαλος μας φάνηκε πολύ βελτιωμένος σε σχέση με αυτά που γνωρίζαμε. Ο διαγώνιος και ο ακραίος που πήραν τους ανεβάζουν επίπεδο. Συνεχίζουμε την δουλειά μας για να βελτιωθούμε. Δεν θέλω να δηλώσω κάτι εκτός του αγώνα”.

Θάνος Τερζής
“Ο ΠΑΟΚ έκανε κάποιες αλλαγές τη περίοδο της διακοπής, ήρθε ο Ψάρρας και δύοι νέοι παίκτες. Το σημαντικό είναι ότι με αυτά τα παιδιά έχει ανέβει το επίπεδο της προπόνησης. Στη διακοπή δουλέψαμε πολύ σκληρά και κάναμε μίνι προετοιμασία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και αυτό βγήκε στο γήπεδο σήμερα. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και με σωστή διαχείριση το αποτέλεσμα που θέλουμε θα έρθει. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή και κόσμια. Οι αθλητές λατρεύουν να παίζουν σε γεμάτα γήπεδα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει βοηθήσει πολύ το βόλεϊ και συνεχίζει να το κάνει. Είμαι χρόνια στην ομάδα και έχω ζήσει μεγάλες στιγμές με τον κόσμο μας. Εκεί που πρέπει θα είναι κοντά μας”.

Νιλς Κλαπβάικ
“Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε ένα ντέρμπι. Εχω λίγες μέρες στην Ελλάδα, ήμουν στην Τουρκία και στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν η πρώτη μου εμπειρία. Χαίρομαι που κάναμε καλή εμφάνιση όλη μαζί σαν ομάδα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος διότι συνάντησα ζεστή υποδοχή και καλό κλίμα στην ομάδα. Εχω συμπαίκτες μεγάλους και έμπειρους αθλητές. Μπράβο και στην αντίπαλη ομάδα που έπαιξε πολύ καλά και μάλιστα με δύο βασικούς ακραίους που είναι πολύ μικροί σε ηλικία. Γνωρίζω τους μεγάλους συλλόγους της Ελλάδας και χαίρομαι που αγωνίζομαι στο ελληνικό πρωτάθλημα”.

Παναγιώτης Πελεκούδας
“Στα δύο πρώτα σετ και μέχρι τον 20ο πόντο ήμασταν μαζί με τον ΠΑΟΚ. Από εκείνο το σημείο όμως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, όπως επίσης και στο τρίτο σετ και νίκησε δίκαια. Ο νέος διαγώνιος του ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά και έπαιξε ρόλο το ροτέισον και πήγαινε στο σερβίς μετά τον 20ο πόντο. Ο στόχος μας είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο βόλεϊ και να βάλουμε τις βάσεις για το μέλλον. Το καταφέραμε στον πρώτο γύρο και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε στον δεύτερο. Η βαθμολογική μας θέση δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία.

Ο Δημήτρης και ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος είναι δύο άνθρωποι με τόση δύναμη, όπως και όλη η οικογένεια και δεν τους επηρέασε στο παιχνίδι, αλλά στη καθημερινότητά τους. Είναι πολύ δύσκολη στιγμή για κάθε οικογένεια”.

 

error: